Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 2012/ tvättlina

 

Nytvättad vit blus

Molnen knäpper upp kragen

  
Solen lyser klart 


©
/K




Bunden vers (Haiku) av Hon kallar sig poet VIP
Läst 504 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-04-13 09:34



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Doftande vår! Härlig text
2012-04-13

    ej medlem längre
En härlig doft av vår.
2012-04-13

  Julio VIP
fin och fräsch
2012-04-13

  Linda CH VIP
Härlig!
2012-04-13

  Per Rydberg
Det är en mycket luftig dikt. Lekfull i språk och associationer. Innehåller verkligen känslan av vår! En dikt att läsa om och tycka om. Jag bokmärker den.
2012-04-13

    Birgersdotter VIP
Ljuvligt vårlig
2012-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP