Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efter att du varit otrogen


du skulle kunna börja brinna en dag
sådär utan att jag visste om det
du kunde självantända, utan att jag hade med saken att göra
så skulle du ropa i självanklagelse

du kunde ropa på gud
och jag skulle komma
köra handpåläggning
smeka din kuk, för att se om den levde
sedan kunde du ligga där och brinna upp

och jag kunde åka till ica och handla mat




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-11 20:55



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Ja då vet man, när dom självantänder liksom. Då er'e bara å trippa iväg till ICA, ta en tur förbi systembolaget också!
2012-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP