Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

taskigt relä

 

alltigenom för mycket, eller
för lite. intensiv eller lågmäld,
manisk eller depressiv. allt igenom
en brusten fördämning, luckor
öppnade. så häftigt att de
trasades sönder. kan inte stängas
längre

börjar lägga sandsäckar

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-04-11 21:11



Bookmark and Share


  Nanna X
lägg inte för tunga sandsäckar bara, så att du inte kan röra dig. några lätta mjuka på ögonlocken så att du kan sova kan räcka långt.
2012-04-11
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP