Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

reklamsnutt i TV rår för denna... ;-)




Trallskruvens visa

Melodi: Jag minns den ljuva tiden

 

Jag är en härlig trallskruv
jag driver mången spalt
för hämnden blir då kalljuv
och livet bara ballt
När folk sig slår på tummen
då skrattar jag helt rått
den tummen blev rätt krummen...
men spiken mår blott gott

 

Om nånstans du vill spika
tag hellre då en skruv
jag kan dig skönt berika
och hämnden blir så ljuv
Jag lobbar nu i längtan
att göra spiken fri
från jobb, det är min trängtan
då känner jag espri!

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Caprice! VIP
Läst 743 gånger och applåderad av 12 personer
Utvald text
Publicerad 2012-04-11 22:53



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En suverän text
2012-05-21

    Erico Granini
Åh den visan var så ljuv,
man kan säga " Den tog skruv" !
Är det konstigt då om spiken
blivit ytterligt besviken ?
Men en bult blir aldrig butter
som får komma i en mutter !
2012-05-17

  erkki
En skruven vill inte krökas
den tänker blott på gänga
Men först så må det sökas
en springa att intränga.

Men var är romantiken
I förväg, jag blir tokig!
Jag håller mig till spiken
Som efteråt blir krokig.

Så bort med porretiken!

Så sluta med ditt larv
Och fram med borrtekniken
Där ett plus ett har skarv

Jag kommer inte ur 'et
för rimmen pulsar på
Nu jäklar ä dä svuret
för stimmen surfar så

Suck, ursäkta, så det blev, ja, det var tänkt som något som visar uppskattning.

Trevliga visa!
Vill ej risa
Snarast rosa
inte osa.
2012-04-12

  Nanna X
skön dänga, gillar särskilt rimmet trallskruv - kalljuv
samt den absurda logiken i raderna

Om nånstans du vill spika
tag hellre då en skruv
2012-04-12

  Nanna X
skön dänga, gillar särskilt rimmet trallskruv - kalljuv
samt den absurda logiken i raderna

Om nånstans du vill spika
tag hellre då en skruv
2012-04-12

  aol
gillas verkligen så sångvänlig, satt är och bara sjöng applåder för din fina text.
2012-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP