Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ickedefinition

 

utan
förflutet, ren, ingen
framtid. avskalad

naken, inga
fäder, ingen moder, utan
avkomma. utan

relation, ingen definition,
vem är då jag
utan

 

~

 

..

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-12 19:19



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
mycket bra frågeställning...är vi nåt i oss själva ?
2012-04-12
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP