Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haikuversion på tranströmmerhyllningen




haiku 2012

 

som i obändigt blåsvart

en båt på avstånd

 

blek morgonsol i höjdpunkt

 




Bunden vers (Haiku) av kerstin skriver VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-12 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP