Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2012-04-13


Uteservering

 

Avklädd Michelin  

Varsågod, säger kyparn

Våren dukar fram

 

©
/K




Bunden vers (Haiku) av Hon kallar sig poet VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-13 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP