Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som i all hast



Det färdas, ögat

Tar sin blick över spirat

lägger sig ömt kring åldrande kropp

vidgar sig såsom den stod i knopp

begrundar sedan med sitt leende

den äkta kärlekens skeende.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-13 15:58



Bookmark and Share


  ULJO
Här har du verkligen fått till det.
2012-04-15

  aol
så ömt vackert skaldat
2012-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP