Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med tofsar i spetsade öron II

 

det fanns ett vatten,
en sång en
gång

 

vaskar längs stränder, lägger
händer på kåsa med kaffe, inget snus
kisar i sol, mot
för

med

 

det fanns en strand, där
jag la mig ned för att
vila,

 

i stillhet hörde jag en sång från långt ifrån

 

 

~

 

det fanns en eld, som ett glitter
över vatten, längs stränder, genom

sången

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-13 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP