Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om gud, typ


jag hänger upp gud
på klädstrecket utanför huset

han torkar snabbt
och blir ganska genomskinlig




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-13 18:47



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Kanske han känner sig blåst?
2012-04-13

  Ingela Svenson VIP
det var en intressant religiös reflektion, som en manet., typ!
2012-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP