Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill givetvis inte dö, jag vill helt enkelt bara inte leva





jag menar


jag är nog ändå inte särskilt bra på det

















Fri vers (Fri form) av Mymlan.
Läst 351 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-13 19:16



Bookmark and Share


    Kuro
Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva är väl en boktitel?
Bra iaf
2012-04-13

    ej medlem längre
få ord som säger så otroligt mycket..
men..
man kan finna ett annat sätt att leva istället för det liv man har, det slår både att leva det man inte vill leva,
och att dö...
2012-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Mymlan.