Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ickefrid

 

aldrig föddes vi där,

 

 

 

och,

där klagan

 

 

stormar, sand längs
dragna vapen, som i
linje mot, med, för
väntan

 

som föddes vi i krig, den kamp som
aldrig tar

 

men slutet finns nog där,
under lindar, i dungar, i en båt

 

den du ror, när jag snurrar mitt parasoll, som i en dröm
en utopi, för vi vet

 

 

egentligen

 

 

är det

 

krig

 

 

 

~

 

soldaterna visslade stilla på
en sång de
kände från

förr

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-04-13 19:44



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
mycket annorlunda meningar, som berörde livets allvar...

tycker mycket om denna!
2012-04-13
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP