Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt som står mig väldigt nära på hjärtat.


Gick,men återvände

Långt långt ner i mitt inre finns sorg
sorg av så mycket.
Sorg av saknad,sorg av vänskap
sorg av kärlek,sorg av lögner.

Min sorg kan inte beskrivas i ord
bara snom känner vet.
Så säg inte att du vet hur jag känner
för om du visste skulle du inte överleva.

Ofta vill jag försvinna från allt och alla
jag vill bara gå min väg,men jag kan inte.
För ändo i mitt liv så finns det ljus,
ljus som får mig att vilja årka vidare.

Om jag inte hade de ljusen skulle jag
ha gått och aldrig tittat bakåt.
Jag gjorde det en gång,gick min väg
men när jag hade gått en bit insåg jag.

Jag insåg att det inte var rätt
det var inte rätt mot mina ljus.
De som får mig att skratta och le
de som väcker mig på morgonen får att be om lov.

Det skulle inte vara rätt mot dem att jag gick min väg
jag är den de ser upp till och litar på.
Mina ljus,jag andas och lever för dem
bara dem.




Fri vers av Manal
Läst 255 gånger
Publicerad 2004-08-03 02:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal