Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå,det kanske är bäst så?


det kanske är bäst så,
att du bara lämnar mig.
Jag,vem är jag?
ingen speciell

Bara en vanlig tjej
En tjej som gav dig sitt hjärta
En tjej som gav dig sin själ
En tjej som gav dig sin ömhet
En tjej som gav dig sitt förtroende


det kanske är bäst så
att du bara går din väg.
För vem är jag?
nej,ingen speciell

Bara en vanlig tjej
En tjej som älskar dig
En tjej som trodde på dig
En tjej som trösta dig
En tjej som alltid fanns för dig

Men det kanske inte räckte till?




Fri vers av Manal
Läst 376 gånger
Publicerad 2004-08-03 02:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal