Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ickeangeläget

 

~

 

mina spår, bleknar
veknar, trötta ögon möter

mildhet möter attityd, mjukhet motstånd, längtan

väntar
storm, väntar
våg

 

den som sköljer, den
som renar, den som
ristar hud

 

fri från fångenskap, galenskap, vetskap,

 

om

livet

 

 

det du håller

 

~

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 17 personer
Utvald text
Publicerad 2012-04-15 12:33



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Åh, så vackert. Bravo.
2012-05-01

  Lynx63 VIP
Tack, njuter. /Lynx63
2012-04-28

  Yrre VIP
Sätter sig i hjärtat gör den.
2012-04-25

  lodjuret/seglare VIP
jo, den här texten berör
2012-04-24

    ej medlem längre
Tycker mycket om denna vackra innerliga dikt KYSSAR!!!!
2012-04-24

  surface to air
Åh så fin!
2012-04-15

    ej medlem längre
Tycker att Cah beskriver det så bra, du har verkligen ett säreget sätt att skriva, ett eget språk, fyllt av skörhet, rymd och nya vinklar... Det är verkligen helt fantastiskt.
2012-04-15

  Casbah* VIP
att se hur du skriver på det här sköra sättet, med rymd - jag tycker och hoppas andra läser och lär att det kan öppna upp - skapa vinklar och känslor - ett bra sätt att skapa poesi, fortfarande enkelt, lätt men komplext och personligt
2012-04-15
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP