Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2012-04-15

 




Fjäder


Stryker vid
dina läppar

Där de

LER

 

Ser in i dina
Ögon

Då du
BLUNDAR

 

Känner din puls
Andas

IN
UT

 

Åh jag hör hur du

Viskar

...MER

 

Glider längs...

Mage...

ner till navel...

Armar...

Och ben...

kysser varje centimeter

och

millimeter

 

Tills...

Din ryggrad

Reser gryning

Och din hud

omsluter

mina tag

 

I vår

Dunvindsidyll

 

Kittlar

Min fjäder-…

 

 

Penna

 

 

Dig

i

säng

 

©

/K

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-15 20:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tills...

Din ryggrad

Reser gryning


Oh, den som ändå kommit på den formuleringen!!! AVIS!!
2012-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP