Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2012-04-15<br>


Läppstifts klotter

 

Dina väggar
bryter
i regnbågsskalor

 

De
talar tungomål
och världsspråk,
spanska, svenska,
norska, ibland swahili

 

 

och ekar “Vaya con dios”
Jag stryker
med fingertopparna
över varje ord
Som klottrats på dig

 

Varje tecknad figur
Varje uttryck inget av detta
vill jag sanera.

Bort

 

Jag vet att jag inte är den enda
Som fått vistas i ditt hjärtas
ovala rum
Fått dig att le.
Fått dig att gråta
(Det vill jag inte heller vara)

 

Så många olika
Handstilar
Har ristat in sin
mening

 

Jag lämnar min
med läppstiftspigment
Kysser in
“Lina was here 17/4”

 

Och hoppas att det sitter

 

Permanent




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-17 08:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP