Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2012-04-18<br>


Vet du om att Du fyller mina kvadratmeter?

 

 

 

Vet du om att:
Jag ser dig
När

Jag blundar


Och överkastet
Som bäddat
In mig mjukt i ditt dun
Har sytt sig zick-zack

Runt min hud

 

 

Vet du om att:
Jag hör dig
I ringklockan

Brevbärarens
Inkastade räkningar

Och att uppe
På hatthyllan
I hallen
Skvallrar ensamma handskar
Och tomma mössor

Om dig...stup i kvarten

 

 

Vet du om att jag
Känner dig
Under mina fötter

Över
Parkettgolvet

 

Som saknar matta

 

 

 

Vet du om att mina väggar
Är fyllda
Med dina porträtt
Att linjerna
Går ton i ton

Att bakom gardinerna
Smyger du in årstider
Och att med dig
Har jag inget emot
Höst

 

I mitt rum

 

 

Vet du om att
Jag smakar dig

I glaset
I skålen
På tallriken

Sött, surt, salt
Min hunger
Fyller mitt kylskåp

..dagar, veckor, år 

Att du är: vaniljglass, jordgubbar
Och pannkaka

Min favoritdag...

Torsdag

 

 

Vet du förresten om
Att din kärlek
Flyttat in

 

I mina 44 kvadratmeter?

 

 

Att jag tänker på en tvåa?

Och letar efter

Flyttkartongerna

 

Just

Nu

 

 

 

©
/K




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 529 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-04-18 11:20



Bookmark and Share


  latenightblues
riktigt bra skrivit!
jag älskar "På hatthyllan
I hallen

Skvallrar ensamma handskar
Och tomma mössor
Om dig...stup i kvarten"

härligt!
2012-05-30

  Roza
Så fin liten kärlekspåminnelse om hur någon kan fylla hela ens vardag, hela ens liv. Väldigt mysig text!
2012-05-03

  Anoo Niskanen VIP
Bra ordval och innehåll.
2012-04-19

  surface to air
Jättesöt!
2012-04-18

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Hm … so vackert, En sådan kärlek förklaring förskänner ett slott, med magnolia trädgård.
2012-04-18

    svarta ängeln
Så jävla bra! Känslan tilltalar mig så mycket! Blir ett bokmärke..
2012-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP