Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2012-04-18




100 % bomull

 

 

 

 

Jag brukar slänga

Av mig dig

På sängen

Stolen

Golvet

 

 

Rusa 

Ner för trappor

Fram på asfaltsvägar

Och hoppa mellan tågdörrar

Precis innan

Jag stänger till

 

 

Veta att du vilar

I mitt hjärtas tanketrådar

Hela min dag


Tills jag kommer hem

Igen

Känna stressen

Andas lätt genom dig

 

 

Jag brukar sitta med dig på, i soffan

Känna dina armar

Sy sina 60 °C sömmar runt mig

 

Som min favorittröja

Lägger sig din kärlek

Om mig

Som 100 % bomull 

 

Men

Tvättkorgen får vänta

 

 

 

Jag gillar att nöta ut dig

 

 

Åh

Du kom inte med

En prislapp

Du var,

Är

Fortfarande

 

 

 

Priceless

 

 

 

©

/K

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-04-20 19:57



Bookmark and Share


  dubbelve
Åååååååh! I mitt hjärtas tanketrådar. Vackert
2012-04-22

  surface to air
Kan inte låta bli att le när jag läser din fina text! Underbart:-)
2012-04-20

    ej medlem längre
Herregud, vad underbart att få vara den mannen!!!
2012-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP