Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ickemod

 

när checkade du ut
la dig vid kanten
blåste din bubbla lagom
stor
vände seglen
som vinden
stormar i mot
med
stängda fönsterluckor, målade
blå
höll den rinnande sanden
blundade för randen
i grönt som ett sken – norr
norr där jag alltid
norr där jag aldrig
norr där jag kommer
norr där jag vänder
mitt ansikte mot
och samlade
mod

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-20 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP