Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2012-04-22<br>


Sockervadd

 

 

 

 

Sött

Fluffigt

Glädjemoln

 

 

Virar sitt karamellfärgssocker

Runt mina höfter

Runt mina läppar

Varvar lager i blodkärl

 

Och jag vet

Att

Med tiden växer vi

 

 

På bredd

På höjd

På längd

 

 

I ett rosa tjockt

Spunnet

Sockervadd 

 

 

 

 

På tivoli

Tjuter karusellerna

 

 

Och vi ger ut ett gemensamt vråååål

 

©
/K

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-22 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP