Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svart vallmo mitt i allt det röda

 

blickar ut;

över nejder aldrig nådda
en framtid
för, längtan

denna ständiga längtan

känner in;

genom hjärtan, smärtan
svärtan,
ser
ljus igen

du, som om du alltid fanns
där
genom eld, vatten, jord, luft

du,
genom allt
igenom

~

vänder hem;

i fotspår, steg för steg
dag för,
natt, morgon, skymning
men framför allt

gryning

 

~

 

och så;

vajar lite för vinden
en bit ifrån de andra
mitt i men ändå

en ensam stängel
annan färg
inte stöpt i samma form

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-04-21 09:42



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
underbar
2012-04-21
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP