Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vass som blodar händer

 

Du säger att våren
kommer sent i år,

[den sköra tråden som balanserar
över avgrunden kanske inte håller]

Men, du säger att
vassen skär in i mina
fingrar, de som aldrig
spelat piano

 

[långa och smala som inte visste hur]

 

Och, nog har det blivit svårare
att andas genom luften på det
klot där jag bor

Och, nog har tanken slagit mig
att livet har blivit ännu en liten
bit skörare att leva 

Du säger att våren väntar
lite i år, att den ligger som
isen över mörka vatten

Och, jag vet inte om jag
vågar se den smälta

 

[ibland skiftar den i isgrått]

 

Och, jag vet inte om jag
vågar bloda mina händer

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-04-21 16:55



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
man får vara rädd...alla är vi rädda...rädslan är större än kärleken sa Barbro Högberg...men vi talar inte om den...håller masken bara...då blir det fel...då blir vi dessutom fula...smetar på oss massa skit
2012-04-21
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP