Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2012-04-22


Din koffeinkick

 

 

Du måste

 

 

Ha mig

 

 

Klockan halv sju på morgonen

,,Två på eftermiddagen

,,Tio på kvällen

 

 

Dricka
Och känna mina droppar
Fylla din kopp
,,som håller din törst vaken

 

 

Hela dagen

 


För jag vet
Hur du vill ha
Ditt kaffe

 

 

Hett

 

Svart

 

Med

Mjölk

 

 

Och

 

 


Mig

 

 

Som ditt

 

 

 

Bitsocker

 

©
/K

 

 

 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-23 21:35



Bookmark and Share


  Jay Emard
Uppiggande!
2012-04-25

  dubbelve
GAAAH så bra!!!!
2012-04-24

  Ninananonia VIP
:) Gillar denna dikt..
2012-04-23

  Ninananonia VIP
:) Gillar denna dikt..
2012-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP