Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2012-04-22<br> Tillägnad....<br>


JAG ÄLSKAR NÄR DU LÄSER MIG

 

 

 

Jag älskar när du läser mig

Just där du stryker dina fingrar

Över seriffer

Och jag

Kittlas så lätt

 

I ditt uttal

 

 

Och just när du sväljer orden

Vill jag fylla din tungas törst

 

Med mer umami

 

 

Och orden du väger

I ditt hjärta

 

Tyngre

 

att bära

 

 

 

och ett språk jag kan översätta med

mina bara  händer

 

 

 

Och när du säger mitt namn

Högt

Signera

Min signatur

i dina förord

Till din

 

 

 

 

Biografi

 

 

 

©
/K

 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-04-22 23:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Otroligt läcker..
2018-08-10

  Ninananonia VIP
:) en härlig dikt...
2012-04-23

    ej medlem längre
NÄSTAN sensuell? Blad det sensuellaste jag läst


JAG älskar att LÄSA dig
2012-04-23

  mickech
Nästan sensuell den här :-)
2012-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP