Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självläk dig.

Det gör ont och mitt sinne gråter av olika trauman
Känner mig ensam och har ingen att söka stöd hos
Mörkret dras ned över mina annars så levande ögon
Tungt och andefattigt är hela mitt levande samhälle

Vägrar att bli hjälpt av olika sorters ordinerande
Måste bearbeta mig ur denna situation i ensamhet
Tvinga bort känslan som sitter fastborrad i min kropp
Väga för och emot hela tiden och ser att för vinner

Friskar upp mitt sinne med massor av ljusa stunder
Ser lyckan och trivs med den och har alltid gjort så
Ärriga jaget är så gott som igenlappat och jag ler
Det bästa recept som finns är att självläka sig själv

© Ann-Britt Berglund




Fri vers av Ljusletaren
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-23 10:31



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Starkt igenkänningsfaktor. Positivt tänkande, rätt inställning. "Det bästa recept som finns är att självläka sig själv"
2012-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren