Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text + Bild = Copyright Ljusletaren


Gratis vision

 

Stressar ned min själ

Uppsöker mitt krypin

 

Låter vinden stilla sinnet

Solen smeker själen fint

 

Fåglarna drillar urjordens ord

Trivs, trivs så in i bomben

 

Jordens puls … pulserar

Molnens formationer visar vägen

 

Allt går i ultrarapid

Fasen vad jag mår väl




Fri vers (Fri form) av Ljusletaren
Läst 726 gånger
Publicerad 2017-06-06 14:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla i dina ord...det finns så mycket som är gratis och som är bra för oss...
2018-04-21

  Bibbi VIP
Gillar.
2017-10-21

  Chawa VIP
Fint om det naturnära - vårt rätta element.
2017-06-08

  Bo Himmelsbåge
Vacker... sommarskimrande bild!

Härligt att Du har ett eget, mysigt krypin,
i Naturens sköte... där tankar, känslor
o välbefinnande föds o återföds i en ständigt flödande ström som här,
och Du mår så innerligt gott, i det varma solskenet o vindens lena smekning!
Tack!
2017-06-08

  Salvation Pepper
Klart du mår bra! Du vet ju hemligheten: att låta vinden/naturen göra jobbet! :)
2017-06-08

  ULJO
Gott att höra
2017-06-07

  Maria Sundelin VIP
Låter bra och skönt
Kramar
2017-06-06

  soligajag_1 VIP
Jag är i mitt esse nu .
Vilken energikick jag får av din stilla poesi som lyfter upp jorden så att all växtlighet lever!!
2017-06-06

    ej medlem längre
Bara få finnas till i all sommarens härlighet...utan några krav...dyrbara stunder i livet!
2017-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren