Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullmåne

Sträcker mina händer mot skyn
Hämtar in urkraften till mitt inre
Hela jag fylls nu upp av månen ljus

Sprakar som stjärnorna i mörk natt
Kraft med andlighet blir nyskapande
Nynnar sakta mina ord som ett tack

Bara du fullmåne får dina tributer
Så fungerar magins makt fortfarande
Ingenting är omöjligt för att nå källan

© Ann-Britt Berglund




Fri vers av Ljusletaren
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-23 18:05



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ser en fin bild av dina ord...vackert...
2019-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren