Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rip vila i frid Maria

Du sökte stöd
men fick det inte,
den organisation
du gick till gjorde allt
de kunde.

I natt du föll livlös ner,
en kniv av din bror
du dödats då
han hotat och jagat
dig likt ett villebråd.

Då Fadime mördats
lovades det inga fler offer,
då hennes blod spilldes
grät hela Sverige.

Hörde idag av en väninna
du mördats, visste inte du
varit barndomsvän med
min min dotters storasyster.

Maria var ditt namn,
du bodde i stan och
gick i skolan. De sörjer
och låter dig få påminna
dem om att du var levande.

Endast 19 år du blev.
Nu du död och vandrar
ner i riket.
Önskar du kan spela lite
musik och sjunga.

Mina ord här kommer skina
likt guld. Ingen får glömma
den kamp du förde för din
frihets skull.


Död 23/4-11 i en lägenhet av en kniv,
som din bror skar dig med.


RIP...

Vila i frid.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Filosofen2
Läst 375 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-24 20:40



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
En vacker text till ett rekviem.” Rip ” Mozart var din musa ikväll.
Beklagar sorgen.
Släkten är värst!
Diana .
2012-04-24

  Bibbi VIP
Så smärtsamt.
2012-04-24

  Bibbi VIP
Så smärtsamt.
2012-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2