Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mirakel

 

Sinande krafter

griper efter halmstrån

väntar mirakel




Fri vers av Kalle.O
Läst 881 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2011-12-08 09:00



Bookmark and Share


    Ingrid Larsson
Så få ord. Så mycket mening.
2011-12-17

    lory
fint
2011-12-15

  L Patrik W Johansson VIP
vacker haiku

för alla som lider av någon form av smärta, kroppslig eller andlig, får ta vara på de bra dagarna

Be well,
LPWJ
2011-12-12

  ghost
Mirakel blir stundom verklighet och mitt hjärta ber på sitt eget sätt till sin egen högre makt att så ska bli fallet.
2011-12-11

  Blåbäret
en blottande och utlämnande bön som i sin enkelhet berättar allt...
ber om ett för dig
2011-12-08

  Kim VIP
Jaa, hälsn från en med halmstrån i näven!
2011-12-08

  lodjuret/seglare VIP
skönt beskrivande
gott spartansk
snärtigt kort
(tre rosor av tre möjliga)
2011-12-08

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2011-12-08

  Maj-Lis VIP
Ett välsignat strå...att gripa efter
2011-12-08

  Linda CH VIP
Mirakel kan ske! Din djupa vackra text är ett sådant.
2011-12-08

  Vici
Just där någonstans,
i slutet av oss själva,
brukar det hända...

Och kanske är det bara
då det kan ske...


Mycket fint skrivet!
2011-12-08

    Rolf Zandén
Det är skönt med halmstrå som sinande krafter borde klara av.
2011-12-08

  Anna*
Ibland när vi gör så visar sig halmstrået vara en stålvajer som bär igenom allt. Må så ske just nu och må miraklet inte dröja!
2011-12-08

  Bibbi VIP
Jakob 4:8 första delen.
2011-12-08

  Filosofen2
Tung känsla, orden få, men vemod och gråt
tycks mig känna in i själen.

Mirakel är en av de finaste och sogsnaste dikter jag läst.
Tänker på min fostermamma, som kände liksom du.....

Hasse Andersson har gjort en sång som heter Höstens sista blomma.

Lyssna på den så finner du kraft.

Kram min vän.
2011-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O