Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skuggan av värmen





"Ibland kan mamma vara jättesnäll."
"Innan jag föddes var de sams."
"En stjärna som lyser på himlen."
"Någon som kan tycka om en."

Flickan som sa detta växte upp och blev en vuxen kvinna. Hon tröstade sig med heroin och längtade efter att bli älskad.
Mannen är polis och vill inget annat än att få älska henne.
Han går genom eld och vatten utan att förstå hur en drog kan bli viktigare än honom. Han finner ett band medan hon tar en överdos i en hiss, utblottad och utlämnad till ödet, samtidigt som han hör henne intervjuas, som barn av en polis.

På sjukhuset möts dem för första gången på riktigt.

Just denna film berättar hur illa det går om barn osynliggörs i vårt samhälle.
Om de växer upp i missbrukets värld och exponeras för gränslösa relationer lär de sig att aldrig ta hand om sitt liv.





Fri vers av Filosofen2
Läst 622 gånger
Publicerad 2013-09-20 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2