Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksnästet





"Vågar du så vågar jag," säger han och tittar djupt in i hennes ögon.
"Våga vaddå?"
"Bli på riktigt. VI tillsammans."
Blickarna stannar kvar, trots hjärnan säger "Gå", trots den inre rösten säger "Akta" så säger hjärtat "JA"

Ögonen finner svar, som de velat ha under många år, men inte vågat söka.

"Hur är hennes läppar mot mina?"
"Kan han mena allvar?"
"Måste bara få.."
"Tänk om han..."

Adrenalinet forsar, pupillerna vidgas
rosenröda kinder
Flyter in i varann känner

Stjärnfall
raketer


Längtan forsar genom blodet
hettan
passionen
eldiga kyssar,
Slutna ögon

Kläder faller sakta ett efter ett på golvet
en strimma ljus når silhuetterna
pulsen ökar
Hungern skapar nya statyer, som nu intar åtråns fasad

De nakna kropparna följer varann
som om de alltid älskat
elektriska stötar lämnas kvar då beröring
fångat upp åtråns gömda hemlighet.




Fri vers av Filosofen2
Läst 714 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-09-21 18:57



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ger en skön bild och känsla för när kärleken får vara och skapas!
2013-09-23

    AA VIP
Bra........
2013-09-22

  peter markurth
bra
2013-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2