Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarkänsla

En bukett korkade blommor pryder en flätad korg
ett stativ håller hela kreationen på plats
Stenar runt om påminner om sommaren.

Havet talar genom snäckan


Blått tyg valmoblommor vajar innanför ramen
en påfågel

Hela havet stormar medan solen kysser horisonten
stranden viger in vågornas lek paradisets horisont








Fri vers av Filosofen2
Läst 679 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-20 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2