Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan ett spår i sanden

Vi sa vi skulle ses snart
Det blev inte av
Vi drömde stora luftslott
Det sprack mitt itu

Fler år sen vi möttes
Tappade bort varann
Du på dina resor
men var det sant?

Minns du allt du lovade?
Tror du lovade flera
Du visste vilka pilar som sköt djupast
Du visste vad som du kunde luras med

Vem lurade du mest?
Tiden suddade ut oss
Namnet som skrevs i sanden
försvann utan spår av dej.




Fri vers (Fri form) av Filosofen2
Läst 743 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-25 22:49



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
fina rader
om fina minnen

2013-09-26

    AA VIP
Kvar finns avtryck i minnesbanken. Fin...
2013-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2