Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag i augusti

 

Mitt i en park

Mitt i en stad

samlas upprymda männiksor

Doften av grillat kött

Hettan får många att söka skugga

 

Mitt under en stor gammal ek sitter någon

Undrar vad den tänker på

 

Molnen skapar små figurer

Räknar hur ofta de byter skepnad

En dag i augusti

Ur en fontän sprutar vatten

Skimrar i olika kolörer

Bildar små pärlor

 Picknick i det gröna

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Filosofen2
Läst 543 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-08 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2