Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Charmen

Ungdomlig hy förbryllar och förvånar
Ungdomlig attityd förvirrar en del
Gener kan tackas då det bästa lämnats kvar

Äventyr frihet
Attityd med kaxighet
Leende som smittar
Skratt med hjärta
Gråt med själ


Unik och älskad av många




Fri vers av Filosofen2
Läst 679 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-23 14:32



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ja, alla har vi varit unga!
2013-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2