Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2012-04-26


Jag är nykterist

 

 

 

Jag måste supa ner mig
I dina ögon

Se mig själv bottna i glaset

Och vila min
Urdruckna blick

 

I dig

 

 

Jag måste suga in
Dina läppars Cherry

Känna dina händer

Runt glaset

 

Höja mig

 

 

Jag måste få känna ruset

i ett vrål

 

Shkåååål!

 

 

Måste få dansa

Känna musiken

Skaka mina ben
Och svänga mina kurvor

"Like there’s no tomorrow!"

 

Men ööhm (hick)

Jag brukar inte ens handla på systemet...

Och till alla fylleragg

Som vill erbjuda en klunk

 

Viftar jag med handen

Och svarar:

 

Hej,

 

"Jag är nykterist"

 

 

 

 

 

För jag blir bara full på dig...

 

©
/K

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 850 gånger och applåderad av 40 personer
Publicerad 2012-04-26 10:27



Bookmark and Share


  Hans Christian
Jättekul att läsa denna dikt. Berörde mig - sista strofen tycker jag bäst om.
2014-09-01

    nånja
mineralvatten shu!
2014-08-23

  Densen VIP
Något som f h v inte skadar kroppen i alla fall;) Kanske å andra sidan beror på vad man leker, i kärlekens namn:))

Ähh! Den var dålig;) Men din text BRA!

Gillar "kruxet" med den:))
2014-01-26

  To create a legend
Vilken fart den tog!
Och ändå så noga hopknuten.
Vi får skåla i ett ögonkast om ingen av oss dricker :)
2014-01-08

    skamfilad
Fan vad bra! Imponerande.
2013-12-09

  Mona J.
Så bra!
2013-10-21

    Dan Myrbeck
Underbar!
2013-07-10

  katastrofromantiker
Aaaw. Du skriver fint. Och udda om kärlek som liksom inte är spikrak.
2013-03-29

  To create a legend
Så ja!
Nytänkande! Eller iaf inget jag läst tidigare! :D
Och gillar det verkligen!
Grymt!
Keep it real!
2012-04-27

    ej medlem längre
Wow ... och wow, tycker om!
2012-04-27

  Hanna Mari Wallin
vilken oväntad vändning dikten tog

Bravo!
2012-04-26

  Lars Hedlin
Jisses.."APPLÅD" Gillar denna mycket!
2012-04-26

  Vind
Drog som drog...

(men förhoppningsvis har ditt val färre fallgropar) :)
2012-04-26

  Björn Donobauer
Från suput till supin.. nydanande... :-)
2012-04-26

  Gunnar Hilén VIP
Den läckraste fyllan ! Skål !
2012-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP