Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2012-04-25




Vem är du?

 

 

 

Jag ser dem

Känna på magen

På det liv som sparkar

Där inne


Växa navelsträng

Hand i hand

Tillsammans

 

Jag hör hjärtat

 

slå

 

Alla dessa månaders väntan

Och längtan

All denna undran

 

Hur ser du ut?

Dina fingrar

Dina tår

Dina ögon

Ditt hår

 

Din själ

 

Jag vill också

Finnas i

Och för någon

 

 

Också

 

Födas smått

Växa stort och

Döpas ett smeknamn

 

Bara få

Känna fjärilarna

Så där, lite grann

För den som

Bär på samma längtan

Som mig

 

Säg

 

Var finns du...?

och

Vem är du...?

 

©
/K

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-04-26 19:33



Bookmark and Share


  BenGust VIP
I väntans tider, brukar det stå under dylika foton.
2021-01-13

  helenita VIP
Så vackert!
2012-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP