Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

all min tillit

 

jag sökte efter nåd, en längtan
att bli i vila, jag sökte
en ro, en tröst och den varmaste
av kärlekar

jag sökte aldrig de
materiella värdena, ändå
var det de som fyllde
all min tid, all min kraft
och den energi jag hade

 

och aldrig
förstod jag varför
jag inte kunde känna
lyckan

 

~

 

så spände jag
en tråd av silver
över den djupaste
avgrunden

 

 

 

och all min tillit
la jag

där

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-04-27 20:51



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Så vackert, och så mycket berättat i få ord. Rytmiskt följer blicken raderna och stannar vid det vackra slutet. Och man undrar: hur gick det sen?
2012-04-29

  Anya VIP
Tycker om din text, särskilt slutet med tråden av silver och tilliten som lades där. Det är så fint och tillitsfullt. vill också ha en tråd av silver. :o)
2012-04-28

  Hanna Mari Wallin
Tycker mycket om budskapet här i dina ord...

fint skrivet...
2012-04-27

  Nanna X
riktigt vackert och hög igenkänningsfaktor!
2012-04-27

    ej medlem längre
Vackert...Som alltid!!!
2012-04-27

  Peter Kohlm VIP
Den gilla ja
2012-04-27
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP