Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berwald - målar toner på ytterväggarna blå orange lila grön

 

om jag skulle för, ett
ögonlock, en enda
minut
blunda och falla
spela mina strängar

om jag ville, för
kärleks skull, all min
tid
lägga allt åt sidan
rengöra mina penslar

om jag, för dina andetag, varje
dag
andas mina

blåsa kraft i mina
lungor

 

om,




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-28 09:02



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
andas..
2012-04-28

  AgnesP
Så vacker...
2012-04-28
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP