Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

konturerna bleknar; undrar stilla - föddes jag där

 

känner ansiktet
mot en spegel
aldrig reflekterad

sitt yttre
mot världen där,

det

 

bränner i det bleka, tunna
tunna

som lava nedför berget

stilla står
men tiden slår hårt mot

 

men,

 

jag känner inte längre
mitt ansikte

hittar inte hem
mina rum har suddats
ut

 

och jag undrar stilla

 

i dina händer

 

föddes jag där

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 224 gånger
Publicerad 2012-04-28 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP