Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

suktar sötman

 

jag suktar sötman
fingrar
toppar som glider
över hudens lena
lena

 

följ över mina linjer
min horisont
perspektiv

 

jag suktar
sötman

i mig

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 142 gånger
Publicerad 2012-04-28 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP