Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skriven hösten 2011




du säger; älskling

 

Du säger jag måste
sluta gråta nu, du
stryker mig på kinden och säger;

Älskling,

 

Du säger jag är vacker
de få gånger jag ler, du
står där vid min sida

Älskling,

 

Natt som dag som natt

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-28 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP