Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

illavarslande

 

landet älskade långt
före hon kom, en vis -

dom

 

hon kunde aldrig mäta sig

 

med

 

resan över dygd


rygg, under beiga
filtar

 

 

en rostig jeep, och några öl
du får min

 

oskuld-

s-

full

 

 

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-28 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP