Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som när jag äter kanelbullar

 

 

som mitt i cirkeln,
osymmetrisk snurra

snurrande, fingrar på
kanten

vågar jag skala av, lämna

 

så blev jag som
barn på nytt,

 

[det finns en naivitet, en
avskalad tro, ock så oro,
flackande blick och anad
smäll på fingrar]

 

som cirkeln sluten,
uppsnurrad,

 

 

inga fler gömmor

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-04-28 23:08



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
oj vilka bullar !
2012-04-29

  Casbah* VIP
en text med den skarpa blandningen av nostalgi och insikt. Tycker om känslan av direkt minne och det undermedvetnas uttryck, om nu det är så texten skall läsas. bra!
2012-04-29

    Madeleine Ågren (Maduska)
Intressant, berörande.
2012-04-29

  Nanna X
livet som en kanelbulle - det godaste till sist, mitten! fin metafor.
2012-04-29
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP