Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som om jag alltid hållit din hand

 

visst, har jag väl alltid vetat,
mina tankar om att hålla
hålla;

tand för

 

lovar

hårt
älskade, jag håller hårt

 

visst har jag känt mig förlorad,
irrat på öppna ytor
mål utan mål

bottenlösa brunnar
skapat vågor däruti
vita skum

och visst så har jag fallit,
handlöst
balanserat på den yttersta
gränsen

vägt plankor
sträckt ut armar
benet

 

ibland har sinnet för det sköna
svikit
brutalt genom själen
kroppen

själen hämtar sig sämre

 

balansen

 

och nog har jag väl,
skapat min egen ömkan
i en tro att jag inte hittade
det enda sanna,
det som skulle förlösa

 

 

och,

ändå

 

 

är din hand alltid där

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-29 14:47



Bookmark and Share


  AgnesP
Mycket mycket vacker.
2012-04-29

  Casbah* VIP
detta är en mycket vacker text att läsa, långsamt och tålmodigt.
2012-04-29
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP