Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2012-04-25<br /><br /><br>


Plugghäst

 

 

 

Du är fönstret mot världen

Uppdragna persienner
Solen i ansiktet

Åh täcket undandraget

Tidig

 

Måndagmorgon

 

 

Klockan sju

Svett i pannan

Håret på tvären

Rush i sista minuten

 

 

Bussfärden mot Slussen
Tuben till Gullmarsplan

 

 

Du är ringklockan in

Läxan från igår

Alla mina lektioner

Inristade på min bänk

 

Du är

Matematikens ett plus ett

Sjuans fjortis

Åttans "dunka dunka"

Basketkorgens tjugoett

 

Mitt favoritämne

Min

 

Drömbild

 

 

 

Min

Historia

Dagar, månader och år

 

Du är geografi

Slagen i mitt väst

 

Och ingen linjal

Kan mäta din skala
Lika exakt som mitt ögonmått

 

Jag är elev

I din privatskola

 

Och

Jag vill ta examen

Med

MVG i alla ämnen!

 

 

 

Stå där på flaket skrika:

"För vi har tagit studenten

 


Fy fan vi e bra!"

 

 

 

©
/K




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-29 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP