Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är så olycklig, så olycklig, tänker jag och blir arg på mig själv





Oändligt sorgsen
känner jag mig
och det irriterar mig
att jag påminner mig själv om det
hela tiden

Som om jag skulle
glömma bort det annars

Kanske skulle jag
glömma bort det annars
och jag skäms

över att jag inte
försöker mer









Fri vers av Mymlan.
Läst 439 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-29 22:27



Bookmark and Share


    yeahn
Fantastisk text. Oj, vad jag brukar känna precis sådär.
2012-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Mymlan.