Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag måste dö för att leva

 

så många mönster
att bryta, tungor att
vricka, murar att riva
oceaner att vända
vinden
rätt

sockra det salta
nätter att leva sig
igenom svettiga lakan
diken att kravla sig upp ur

spår att byta på
skivorna i spelaren

 

min väg är ren, dikten
konturlös, huden är blek
men lycklig där den smeks




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 121 gånger
Publicerad 2012-05-01 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP