Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

världen och all beröring

 

 

någon som vill ge en, världen
och all beröring

 

kravlöst

 

kan det vara

 

 

får det vara

 

 

allt det som var
för dig

 

var för
mig

 

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-01 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP